Крушарски: Имам голяма болка! Това бе една от причините да се оттегля от Локомотив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
11:20 / 10.04.2022
8341
Бившият вече собственик на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разкри коя е голямата му болка, свързана с клуба. Бизнесменът назова в прав текст една от причините, които са довели до решението му да се оттегли.

"Искам да благодаря на феновете на Локомотив, които винаги са ни подкрепяли. Благодаря им и за декларацията, която написаха. Не знам дали забелязахте вчера и топлото отношение към мен от страна на феновете на Левски. Не съм се оттеглил напълно от Локомотив. Клубът е най-скъпото удоволствие в моя живот. Оставам фен на клуба и ще помагам", заяви пред gong.bg Христо Крушарски.

"Имам обаче една болка. Това е и една от причините да се оттегля от управлението."

Ето какво още каза Крушарски за бъдещите си инвестиционни планове:

"Няма да ставам собственик на Септември Симитли, но ще помагам на клуба. Говорили сме по тази тема и вече сме се разбрали. Имам много приятели и ще помагам на всички. Оставам във футбола. От утре започвам работа. Имам сериозни планове. Нали помните кой бе първият човек, който сподели, че трябва да се премахнат таксите за клубовете от Трета лига.

Българският футбол много лесно се управлява. Който иска да работи с мен, да заповяда. Смятаме да направим 10 тренировъчни терена в Югозападна България. Започваме работа още сега. Целта е до края на годината да има изградени две игрища.

По този начин нашите отбори ще има къде да тренират. Вместо да ходят в чужбина, може да се готвят в България. Само, че трябва да има отлични условия, тъй като отборите са свикнали да играят на килими. Целта е да върнем славата на турнира "Петричка пролет".

Няма да спрем дотук. Ще инвестираме още в базата в Говедарци и в стадиона в Самоков. Има интерес от доста клубове от чужбина. Ще идват на подготовка и ще пълнят хотелите.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).