Валентич: Не е толкова зле! Просто бяхме надиграни от много по-добър отбор!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
22:18 / 03.04.2022
4176
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич не беше критичен към играта на своя тим след загубата с 0:3 при гостуването на Лудогорец. Наставникът призна, че отборът му е бил надигран от много по-силен съперник. Поражението бе най-голямото за жълто-черните от началото на сезона.

Ето какво каза босненският специалист след края на двубоя в Разград:

Не е толкова зле. Просто загубихме от много по-добър от нас отбор. Страхотен двубой за Лудогорец. Всяка една атака започваше да изглежда все по-тежко за нас. Ние не играхме така, както искахме.

През първото полувреме създадохме две добри възможности. При едната Неделев пое топката и я задържа прекалено дълго, вместо да я подаде с едно докосване. През второто полувреме променихме някои неща в схемата, започнахме да пресираме повече и заиграхме по-добре.

Мачът свърши с третия гол. Лудогорец просто контролираха мача. Опитахме да вкараме малко свежест след третия гол. Позитивното нещо са нашите фенове. Мога да ви обещая, че ще се борим докрай за място в Европа. Знаем, че трябва да си извлечем поуките от този мач, но не съжалявам, защото бяхме надиграни от много добър отбор.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).