Безобразно! Пропадането на Локо продължава! Време е за промени!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (28)
17:09 / 03.04.2022
7192
Локомотив Пловдив продължи безобразната игра и пропадането си в шампионата. Вицешампионите бяха разгромени от ЦСКА 1948 с 0:4 в мач от 25-ия кръг на Първа лига, който се проведе на стадиона в Бистрица. Александър Колев (47), Мартин Тошев (57) и Галин Иванов (62, 70) отбелязаха за домакините.

Почти цял мач черно-белите бяха в намален състав заради изгонването на Преслав Боруков още в 5-ата минута. Това бе пето поражение от последните 6 мача за пловдивчани (включително и контролата срещу Ботев Враца).

Въпреки слабата игра и безидейна игра Локомотив запази 8-ото място във временното класиране с актив от 31 точки.

Срещата стартира много неприятно за гостите, след като в 5-ата минута Преслав Боруков извърши груб, но не и умишлен фаул срещу Лазар Марин. Реферът Ивелин Занев първо вдигна жълт картон на нападателя, но след като сам изгледа ситуацията с VAR, промени решението си и изгони Боруков.

Това бе трети червен картон за футболист на Локомотив в трети пореден двубой и общо четвърти за отбора през 2022 година.

Само две минути след почивката ЦСКА 1948 откри резултата. Русев центрира в наказателното поле, където Александър Колев не успя да играе добре с глава. Последва удар на Лазар Марин, който бе отразен от Илко Пиргов. Топката обаче отново попадна в Марин, който пусна пас към Александър Колев и той на празна врата вкара за 1:0.

Десет минути по-късно домакините решиха двубоя с втори гол. Ивайло Чочев изпълни фаул и с прехвърлящ пас намери Мартин Тошев сам в наказателното поле. Нападателят бе изпуснат от двама бранители на Локо и вкара с удар с глава, а вратарят Илко Пиргов по традиция не мръдна да пресича центрирането.

В 62-ата минута Галин Иванов напредна фронтално срещу вратата и с шут с левия крак от близо 25 метра свари неподготвен Илко Пиргов за 3:0.

В 70-ата минута Кристиан Гомис загуби елементарно топката пред наказателното поле и Галин Иванов повтори упражнението с топовен шут от дистанция да отбележи гол - 4:0.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Йосип Томашевич, Мартин Паскалев, Кристиан Гомис, Милош Петрович, Петър Витанов, Емил Янчев (46- Парвиз Умарбаев), Венсан Марсел (74- Александър Василев), Бирсент Карагарен (89- Христо Иванов), Димитър Илиев (89- Ивайло Димитров), Преслав Боруков.



Виж коментарите (28)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).