Любимец на бултрасите: Джак Изкормвача? Не звучи зле, пасва ми! Повечето хора ми казват Джак Даниелс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
11:33 / 01.04.2022
5530
Нападателят на Ботев (Пловдив) Джак Лейн даде първото си интервю пред клубната телевизия. Замбиецът с шведски паспорт, който се разписа във вратата на Локомотив (Пловдив), влизайки като резерва в последните минути, бързо се превърна в един от любимците на феновете.

"Започнах да тренирам футбол, когато бях 4-5 годишен. Просто нямах какво друго да правя, когато се преместихме в Швеция – нямах много приятели. Първото нещо, което научих на български, беше "само Ботев“. И ми отне известно време. Най-силните ми качества са, че съм бърз. Работя много и искам да се уча", разказа Джак Лейн.

"Не знаех, че феновете са ме нарекли Джак Изкормвача. Знам, че повечето хора ми казват Джак Даниелс. Странно е, понеже това ми е и истинското име. Но Джак Изкормвача не звучи зле. Да, правил е някои лоши неща, но може да ми остане. Пасва ми", допълни нападателят на Ботев.

Гледайте в прикаченото видео цялото интервю и реакцията на Лейн, когато разбра новото си прозвище!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).