Валентич към феновете: Пичове, ако не влезем в шестицата, си стягам багажа!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:21 / 01.04.2022
4120
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич разказа доста интересни неща за своята работа, за Пловдив и за отношението му към футболистите и феновете на отбора. Той е вторият босненец, водил футболен клуб в града, след бившия вече наставник на Локомотив Бруно Акрапович.

"Целият град е красив, има много добра храна. Изобщо много хубави неща. Но нямам достатъчно време да се насладя на града, защото живея в хотела към тренировъчната база и само работя, работя, работя. За мен най-важното е да развивам отбора и клуба. Относно феновете - знаете, че в началото беше трудно. Имахме лоша серия от мачове, борехме се да не изпаднем", заяви пред "Тема спорт" треньорът на "жълто-черните".

"И феновете не бяха доволни. И ги разбирам. Но в същото време тогава имахме много случаи на коронавирус - сред играчите, в щаба. Просто така се случи. Но публиката застана зад нас и показа търпение.

И когато говорих пред тях преди началото на новия сезон, им казах: "Пичове, ако не влезем в шестицата, си стягам багажа и си отивам". За щастие вършим добра работа досега. Когато печелиш, атмосферата и вътре в клуба, и от страна на привържениците, е добра.

Това е навсякъде, не само в Ботев. Резултатът е определящ. Печелиш - всички са щастливи. Губиш - всички са тъжни, ядосани, това е. Запалянковците бяха търпеливи към мен в първите шест месеца. Ние не играехме добре, не го правехме по начина, по който ми се искаше. Но в края на краищата се спасихме от изпадане и вървим напред...", завърши изказването си Азрудин Валентич.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).