Крушарски: Двама се карат, трети ще спечели! Като се върна от Бразилия, ги почвам!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:18 / 29.03.2022
5368
Бурните събития около БФС вчера провокираха реакция от страна на собственика на Локомотив Пловдив Христо Крушарски. Ексцентричният бос в момента е в Бразилия, но това не му попречи за пореден път да направи любопитно изказване по темата, като сега се закани да организира нов конгрес на футболната ни централа.

"Двама се карат, трети ще спечели. Заемам се сериозно и веднага щом се върна от Бразилия започвам да работя за организацията на нов конгрес. Ще видите, че ще събера 400, а не 40 клуба. Гледам го Димитър Бербатов, че отива при хората в палатките. Ама тия момчета никога не са спали в палатка, стига с тези циркове вече. Наистина ще видите как ще се получат нещата, сегашното е хаос", започна шефът на "черно-белите", цитиран от "Мач Телеграф".

"Промяната няма как да се случи с безкрайни съдебни спорове и процедурни хватки. Протестират такива, заради които в годините са ощетявани и други. Няма да спра да го повтарям. Да не чакат отношение да взима държавата или ФИФА, а да работят по конкретни проблеми. Да ги решават, а не да ги задълбочават. Това с принципа "Стани да седна“ сме го играли и друг път и нещата така не се получават“, каза още Христо Крушарски.

"Официално, неофициално, няма значение… Аз съм ви казал още преди, че имам партньори, с които сме се договорили и си поделяме издръжката. Все още имам думата в клуба, спокойно“, завърши бизнесменът, коментирайки прехвърлянето на 50 процента от акциите на Локомотив Пловдив.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).