Футболисти и фенове на Ботев се забавляваха заедно на шоу-мач

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (40)
16:45 / 07.12.2009
10814
Малко положителни емоции се появиха на стадион "Христо Ботев" в понеделничния следобед. Отбор от фенове в оранжево излезна срещу футболисти и хора от щаба на клуба - в бяло, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Рефер на мача бе клубният оператор Калоян Тихов. На вратата на отбора от футболисти застана най-ниският на терена - халфа Максимилиано Брици, в халфовата линия играха старши-треньорът Енрико Пичоне, кондиционният спец Бифи, а титулярният страж по време на официалните мачове Лука Бриньоли се включи в нападение. Именно той откри резултата, преодолявайки пазещият за феновете вратар Франческо Деллефарти, който обаче се контузи. Красив прехвърлящ удар от 30 метра реализира Чиро Сириняно, а до почивката още един гол вкара и Бриньоли. За феновете пък на два пъти се разписа Христо Шенчев. Фенът добави още 2 гола, увеличавайки сметката си до общо 4 за мача. Те обаче не достигнаха на отбора-фенове, които загубиха с 4:5 от футболистите, въпреки че на почивката Пичоне и Бифи минаха от техния тим.

Всички италиански футболисти бяха в отлично настроение и естествено отрекоха поредните глупости, публикувани в псевдо-медиите, че имат запазени самолетни билети за днес или пък че са си наели адвокат, който да им помогне да си разтрогнат договорите.


Виж коментарите (40)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).