Вижте как Валери Димитров получи най-високото почетно отличие на Пловдив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:40 / 24.03.2022
3051
Един от най-известните пловдивски спортисти - каратистът Валери Димитров, получи днес отличието "Почетен гражданин на град Пловдив“, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана в началото на днешната сесия на Общинския съвет.

Димитров бе удостоен с най-високото почетно отличие на града с решение № 60 на местния парламент от 10 март тази година. То бе гласувано във връзка с изключителния му принос в областта на спорта и обществения живот, многобройни заслуги за развитието на спорта и утвърждаване на националния и международен престиж на град Пловдив, за ангажираност и подкрепа на млади български спортни таланти.

Като част от церемонията, на Валери Димитров беше връчен почетния знак с герба на града и с лента, символизираща знамето на град Пловдив и удостоверение по образец, поставено в рамка.

Гледайте в прикаченото видео цялата церемония по награждаването на Валери Димитров!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).