Поредна драма със седалките за "Колежа"! Феновете отново недоволни!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (19)
07:00 / 23.03.2022
11799
Поредна драма се разигра със седалките за стадион "Христо Ботев" в Пловдив, установи Plovdiv24.bg! След като обществената поръчка за доставка и монтаж на 18 159 седалки вече веднъж бе сбъркана и това доведе до 3-месечно забавяне, сега се оказа, че феновете на Ботев не са доволни и от новата поръчка.

Това стана ясно от официална позиция на Сдружение ПФК Ботев, в която се посочва, че новата поръчка буди притеснение, тъй като се дава възможност за доставка на седалки с ниско качество.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на Сдружение ПФК Ботев:

Обществената поръчка за седалките на стадион "Христо Ботев" буди притеснение

Уважаеми ботевисти,

След неуспешния първи опит на Община Пловдив за пускане на целесъобразна обществена поръчка за седалки на стадион "Христо Ботев“ и ангажимента от страна на г-н Здравко Димитров, Кмет на Община Пловдив, феновете да предложат техническите изисквания за седалките на новото съоръжение, работна група от средите на организираните фенове положи сериозен труд и след внимателно проучване изготви и предостави на Община Пловдив техническа спецификация и конкретни изисквания за седалки, съответстващи за стадион от категория 4 по UEFA.

В обявената повторно от Община Пловдив обществена поръчка обаче има съществени разлики от препоръчаната спецификация, като от нея са премахнати ключови критерии, с което се дава възможност за доставка на седалки с ниско качество.

Разликите са посочени в таблицата (виж галерията от снимки).

Поради това категорично заявяваме, че при тези обстоятелства отговорността за качеството на седалките изцяло е на Община Пловдив.

Сдружение ПФК Ботев


Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).