10 „смърфа” паднаха от Локо (Сф) победени от бивши съотборници

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (46)
15:52 / 05.12.2009
6701
Очаквано Локо (Пловдив) падна от своя софийски огледален образ, чийто основни играчи са бивши „смърфове". За статистиката Локо (София) победи съименника си от Пловдив с класическото 3:0. Две от попаденията за железничарите отбелязаха бившите „черно-бели" Мартин Камбуров и Христо Златински. И двамата не се зарадваха след головете си, като Камбуров дори отиде и се поклони на феновете на Локо.

„Черно-белите" бяха равностони на своите противници само до 10-та минута. Именно тогава бе ключовият момент, който реши двубоя. При една от опасните си атаки „смърфовете" нацелиха страничната греда на своите домакини чрез Деян Комленович.

В ответната атака Балдовалиев се измъкна от Фелисиен Сингбо и бенинецът го задържа, за което получи директен червен картон. О прекия свободен удар Мартин Камбуров нацели страничната греда. От тук започна и натиска на домакините, които имаха няколко изгодни положение за гол пропилени от Камбуров и Балдовалиев. „Черно-белите" се опитваха да противодействат с игра, но рухнаха психически в 46-та минута, когато Камбуров успя да открие резултата.

До края на първото полувреме и през цялото второ домакините бяха по-добрия отбор и успяха да реализират още две попадения след почивката,. Първо Митев бе точен в 55-та, а в 73-та друг бивш „смърф" Христо Златински също отбеляза за класическото 3:0 и сведе глава.

До края на срещата домакините нацелиха още два пъти гредата, имаха и други изгодни възможности за гол.

„Черно-белите" също опитаха да стигнат поне до почетно попадение и организираха няколко опасни атаки. В края на двубоя Димитър Илиев се откъсна сам срещу вратаря, но реферът Светослав Стефанов незнайно защо вдигна флага за засада, макар че такава нямаше. Същия съдия преди почивката „пропусна" да вдигне няколко засади на домакините.



Виж коментарите (46)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).