Боруков към феновете на Локо: Благодаря ви! Означавате много за мен!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (16)
16:07 / 15.03.2022
4349
Футболистът на Локомотив Пловдив Преслав Боруков още веднъж благодари на феновете на отбора за подкрепата към него и съотборниците му. 21-годишният нападател вкара в неделя дебютното си попадение за черно-белите при победата над Берое с 2:0.

Боруков използва профила си в Туитър, където публикува видео от попадението, своя игрова снимка и кратък текст, видя Plovdiv24.bg.

"Дебютен гол за Локомотив Пловдив! Благодаря на отбора и феновете за подкрепата и силните аплодисменти! Означавате много за мен!", написа Преслав Боруков.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Боруков бе избран за Играч на мача срещу Берое, но обяви, че ще даде наградата на съотборника си Бирсент Карагарен. Още тогава нападателят похвали привържениците на Локомотив, обявявайки, че без тях победата нямало да бъде спечелена.



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).