Валентич пожела в Ботев голямата звезда на наш елитен отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:34 / 15.03.2022
4469
Ботев (Пловдив) може да вземе още един чуждестранен играч от Първа лига. Ръководството на "канарите" се е насочило към звездата на Локомотив (София) Октавио. Бразилецът прави много силен сезон с червено-черния екип, като до този момент има 8 гола в шампионата.

Договорът му със столичните "железничари" е до края на сезона. Наскоро собственикът на Локо (Сф) Иван Василев е провел разговор с Октавио относно предложение да преподпише с клуба. Бразилският атакуващ полузащитник обаче е отказал. Така почти сигурно ще си тръгне от "Надежда" след края на сезона като свободен агент.

В същото време наставникът на "канарчетата" Азрудин Валентич е бил силно впечатлен от качествата на 28-годишният Октавио, твърди "Тема спорт". Тази зима Ботев (Пловдив) вече плати 120 000 лева за привличането на друг играч от родното първенство - Мохамед Брахими от Пирин. Преди това пък "жълто-черните" дадоха 6-цифрена сума на Царско село за дефанзивния халф Дилан Мертенс.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).