Берое идва на "Лаута" с нови шефове, ето кой ще управлява клуба

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:40 / 11.03.2022
2690
ПФК "Берое“ официално е с ново ръководство от днес (11 март), похвалиха се от клуба. Изпълнителен директор на клуба е Стелиян Попчев, а освен това той ще бъде и в новия Съвет на директорите.

Председател на СД на Берое е Желязко Динев, а третият член на съвета е Румяна Атанасова. И тримата са членове на СНЦ  "Сдружение за подкрепа на футбола – Берое“, което е собственик на клуба.

Първият официален мач на отбора при новото ръководство ще е в неделя на стадиона в квартал "Лаута", където старозагорци гостуват на Локомотив Пловдив. Двубоят е от 15,00 часа, като отборът, който загуби, ще намали до минимум шансовете си за попадане в първата шестица.

Ето още подробности за новите шефове на Берое:

Стелиян Попчев е на 46 г. и е от Стара Загора. До този момент той бе административен директор на Берое. Попчев е бивш футболист на "зелено-белите“. Освен това в периода между 2010 г. и 2013 г. бе директор на ДЮШ към Берое. Има магистърска степен "Спортен мениджмънт“ от НСА "Васил Левски“.

Желязко Динев е на 35 г. от Стара Загора. В момента той е изпълнителен директор на ТВ "Стара Загора“. Завършил е "Финанси“ в Икономически университе – Варна.

Румяна Атанасова е родена в Стара Загора. Член на Адвокатска колегия – Стара Загора. Има висше юридическо образование.

Новият съвет на директорите ще даде пресконференция за представителите на медиите на 14 март (понеделник) от 14:30 ч. в залата за пресконференции на стадион "Берое“.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).