Легенда на Ботев: Валентич заслужава нов договор, той спечели доверието на феновете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:45 / 09.03.2022
2899
Бившият президент, спортен директор, треньор и славен футболист на Ботев (Пловдив) Марин Бакалов не скри радостта си от успеха в градското дерби с Локомотив, завършило 2:1 в "Коматево". Легендата на "канарите" бе категоричен, че наставникът Азрудин Валентич е спечелил доверието на ръководството и феновете и заслужава нов договор.

Настоящият контракт на босненеца с Ботев е до лятото. Той пое отбора в началото на миналата година.

"Щастлив съм, доволен съм. Напълно заслужена победа. Имахме и късмет. Всичко беше супер. Хубав мач се получи с нужния заряд", сподели пред "Тема Спорт" Марин Бакалов.

Относно по-слабото начало на пролетния дял за лидера на тима Тодор Неделев, който бе заменян срещу Арда и Берое, и неговата важна роля в дербито с двете си асистенции, легендата сподели:

"Има и такива мачове, в които понякога играта не върви, но важното е, че показа, че който го може, си го може. Точно в този двубой доказа, че е голямата фигура на Ботев, и помогна на отбора".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).