БК Академик Пловдив: Днес пътуваме до София, очакваме вашата подкрепа!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
13:03 / 02.03.2022
1725
Баскетболният Академик Пловдив ще изиграе днес първия си мач след паузата за националните отбори. Пловдивчани ще гостуват на БК Левски София в среща от втория етап на Балканската лига, която е от 19:00 часа в зала “Универсиада" в София.

"Днес пътуваме до София за нашия първи мач от втората фаза на Балканската лига. Очакваме вашата подкрепа", написаха от Академик в официалната си страница.

В групата са още косовският Сигал Прищина и израелският Апоел Галил Елион. Срещите от първия етап със Сигал Прищина се зачитат и така в групата Академик е с една победа и една загуба. Момчетата на Йордан Янков ще играят по двама мача на разменено гостуване с Левски и Апоел Галил Елион. 

Последно пловдивчани играха в НБЛ на 16 февруари, когато победиха у дома именно Левски, а сините играха и на 17 февруари, когато победиха Ямбол в нова среща от първенството. 

Последният мач на Академик в Балканската лига беше на 13 януари. Пловдивчани са сребърни медалисти от миналия сезон в Балканската лига. В игра за Академик се завръща Робъртс Фрейманис. 

Съдии на двубоя ще са Константинос Поурсанидис, Константинос Хеникакис и Плоутархос Елефтериадис.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).