Тунчев: На всеки 6 месеца сменяме по двама-трима играчи. Нужно е време за по-добър синхрон

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
19:57 / 01.03.2022
3163
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев логично не остана доволен от продукцията, която изнесоха неговите футболисти при загубата от ЦСКА-София с 0:2 на стадион "Българска армия". Поражението сложи край на участието на черно-белите в турнира за Купата на България.

Ето какво заяви Тунчев след края на четвъртфиналния двубой в столицата:

Първата причина за загубата е, че не успяхме да отбележим гол. Може би проявихме по-голям респект към ЦСКА и оставихме те да владеят инициативата. Защитавахме се добре, докато не допуснахме грешката при първия гол. След това дойде и втора и резултатът стана 2:0.

През второто полувреме променихме нещата, но отново не успяхме да си реализираме положенията и отпаднахме закономерно. При 0:2 трудно се обръща мач, но агресията и желанието в моите футболисти бе по-голямо от това, което показаха през първото.

Бяхме запознати със стила и играта на ЦСКА. Мачът за тях стана по-лесен след двата гола.

Надявам се тази загуба да подейства отрезвяващо за нашия отбор за предстоящото дерби с Ботев. Повечето от футболистите ми знаят какво означава този мач. Надявам се да излезем с подходящата нагласа и мотивация. Всеки един от футболистите е наясно, че трябва да даде максимума от себе си.

На всеки 6 месеца ние сменяме по двама-трима играчи. Ще е нужно време да се направи добър синхрон.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).