ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Защо "Ергенът" носи халка? Какво крие най-желаният мъж в България?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:19 / 27.02.2022Коментари (1)39496
©
Меко казано успешен откъм рейтинг се оказа първият епизод на новото риалити на бТВ – "Ергенът". Дни наред хората не спряха да говорят за шоуто и, макар че рядко се чуват положителни мнения, от сега е ясно, че то и занапред ще се радва на голям зрителски интерес. За качествата на момите в него се чуха противоречиви коментари, но един въпрос виси със страшна сила над основния герой в сезона – Виктор Стоянов, който уж си търси половинка. И този въпрос е защо Ергенът съвсем доскоро е ходел с халка на безименния пръст, след като твърди, че никога не е бил женен? 

"Ергенът се оказа втора употреба!", смеят се зрители на новото предаване, след като видяха кадри, запечатали уж необвързания Виктор с халка на безименния пръст на дясната ръка. Всеизвестно е, че в нашата страна именно там се носят брачните халки, което поставя въпросът дали гребецът с провалени мераци за Харвард наистина е сам, или само симулира, че е ерген. В интернет е пълно с доказателства, че съвсем доскоро той е бил сериозно обвързан, а на много от клиповете, които могат да се видят от всеки, халката му откровено блести на безименния пръст. Едва ли е случайно, че могат да се открият снимки с халка на същия пръст и на жената, за която се знае, че съвсем доскоро е деляла леглото си с Ергена. Това е фитнес инструкторката Христиана Парова.

В интервю за "Уикенд" Виктор обяви, че не само никога не е бил женен, а и никога не е предлагал брак. Обиждали го коментарите, че се е разделил с половинката си проформа с единствената цел да симулира, че е сам, за да влезе в шоуто и да се прочуе. В същото време обаче хората се чудят какво прави тази халка на пръста му. Фактът, че в момента Ергенът не я носи, а преди време редовно я е слагал, потвърждава съмненията, че това не е обикновен пръстен и че има нещо скрито в неговия семеен статус, което тепърва ще се изяснява.

Още през лятото, когато стана ясно кой ще е първият "Ерген" в България, "Уикенд" изрови любопитни факти за връзката му с Хриси Парова. Логично се появиха съмнения дали двойката, която в миналото често е гостувала в различни предавания на Би Ти Ви, а нежната половинка от нея е водела консултации на сайта на телевизията "Лейди зоун", не се е разделила специално за да може Виктор да влезе в новото шоу. Макар да отрече тези слухове, той призна, че с Хриси  са си казали "сбогом" в началото на миналата година. Известно е, че риалитито е снимано няколко месеца по-късно, което означава, че бившият гребец трябва да е скочил от бившата си жена директно в обятията на 22-те моми, които се подредиха като на изложба в Турция, за да се борят за сърцето му. Случайни ли са всички тези съвпадения? Това искат да знаят зрителите на формата.

Иначе шоуто стана обект на горещи дискусии и още по-горещи критики. Както "Уикенд" отдавна прогнозира, към него заваляха основателни обвинения в сексизъм (дискриминиране на женския пол), след като 22 жени бяха наредени в колона по една, за да се представят пред един-единствен мъж, а след това без малко щяха да си оскубят ектеншъните, борейки се за неговото внимание. Според масовото мнение, идеята на предаването е откровена обида за женския пол. Също така се коментира, че шоуто дава лош пример на младите момичета и че в него няма нито една истинска дама, тъй като нито една дама не би се впуснала в подобна унизителна битка за мъж.

В същото време участничките във формата бяха направени на пух и прах заради дразнещо поведение и неприемлив за широката публика външен вид. Най-много критики отнесе джукестата Габриела от Сливница, която подари бельото си на "ергена", след като с гордост разкри, че ходи на срещи без гащи. Тя успя да разсмее зрителите, като предположи, че АЕЦ означава "Авио електроцентрала". Много от тях я сравниха с ленивеца Сид от анимацията "Ледена епоха". На второ място в класацията на най-критикуваните участнички се нареди Венета от Дупница, която се похвали с влечението си към алкохола. Трета по хейт е плеймейтката Дениз Хайрула, която се пъчи с връзка с покойния Христо Сираков, а иначе прави впечатление на жена, чиято основна цел е да влезе във възможно най-много телевизионни риалитита. След като в анонса за следващия епизод тя бе показана как крещи по останалите участнички, без да носи грим, хората масово започваха да питат коя е невъзпитаната жена, която крещи след останалите. Твърде малко от тях успяха да я разпознаят.

Неприятна за зрителите се оказа и инвеститорката Зорница, чието поведение бе сравнително приемливо, но хората масово не я харесаха на външен вид. По-добронамерените споделиха мнение, че е подбрала неподходящ тоалет и грим, но дори и те не стигат дотам в симпатиите си, че да кажат, че я харесват. Както обаче отбелязват, външният вид идва от Бога, а дали ще се излагаш по телевизията, е лично решение. Веднага бе изровен клип, в който Зорница прави опит да пее. За да не бъдем груби, няма да коментираме дарбата й на певица, само ще я посъветваме никога повече да не си прави подобни експерименти, ако не иска да става за смях. Макар че дамата се определя като полиглот, акцентът й в песента, чийто текст е на английски, би разсмял всеки, който действително говори езика.


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: