Валентич: Огромно напрежение! Това е най-лошият ни мач от началото на сезона

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
15:02 / 26.02.2022
5124
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич откровено си призна, че е доволен от точката, която неговият отбор спечели при гостуването на Берое, завършило 1:1. Според босненеца това е бил най-лошият мач на "жълто-черните" от началото на сезона.

Ето какво каза наставникът на "канарите" след края на двубоя в Стара Загора:

Определено съм доволен от точката, защото знаехме, че ни очаква труден мач. Нямахме време да се възстановим. Не ми хареса начина, по който играхме през първото полувреме. След това всички се борихме да се върнем и вкарахме хубав гол.

Борбата на върха е много жестока и затова имаше огромно напрежение за нас. Мисля, че това е най-лошият ни мач от началото на сезона.

Имаме оптималната подготовка за дербито с Локомотив. Знаем как искаме да играем. Да пресираме, когато губим топката. Всеки трябва да изпита удоволствие, когато играе в градското дерби.

Привлякохме двама млади футболисти, но с качества, които могат да ни помогнат. Но те не бяха първият ни избор. Не е лесно да докараш добри футболисти, които да искат да играят в България.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).