ВК Марица играе ден по-рано, гони максимума във Варна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:23 / 27.11.2009
344
С 24 часа напред бе изтеглено гостуването на волейболистките на Марица във Варна на местния Спартак Интерком груп от ІV шампионатен кръг на волейболното първенство в "А" група при жените. Промяната е по искане на ръководството на варненския тим и бе уважена както от пловдивчани, така и от шефовете на БФ-волейбол.

Така вместо в събота, мачът ще се играе днес от 17 часа край морето. Изместването на срещата наложи някои промени в тренировъчната програма на старши треньора на маричанки Иван Петков.

Маричанки тренираха в четвъртък сутринта и веднага тръгнаха за Варна. Снощи тимът бе на режим в реномиран местен хотел в комплекс "Дружба", а днес сутринта "жълто-сините" направиха лека тонизираща тренировка.

"Няма голямо значение, че мачът е в петък. Трябваше да проявим разбиране към колегите от Спартак. Всички в нашия отбор са здрави и готови за мача. Тимът ни върви по възходяща линия, във Варна ще гоним максимума. Надявам се да зарадваме нашите фенове и шефове с добра игра и победа", коментира Иван Петков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 15


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).