Съдията от Дербито свири Локо Мз - Ботев, Радослав Станев на Локо Пд - Славия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
17:56 / 26.11.2009
1615
Съдията, който свири пловдивското дерби, ще свири още един двубой на Ботев с Локомотив, но с този от Мездра. Николай Йорданов получи наряд за мача в събота. В сряда столичният арбитър бе главно действащо лице, след като изпусна мача Левски - Литекс, гонейки незаслужено Радостин Кишишев и Еньо Кръстовчев, а в последствие подпря "сините", като спести задължителни картони за доста бурно оспорване с удари на съдийските му решения от Божидар Митрев и Топузаков. Все пак съдийската комисия не е свалила доверието от него и му даде наряд за двубоя Локо Мездра - Ботев. Мачът е в събота от 14:30 часа в Мездра. Асистенти ще бъдат Веселин Мишев и Цветан Трифонов.

Радослав Станев от Варна пък ще свири "домакинството" на Локомотив Пловдив срещу Славия. Съгражданите му Пламен Хаджийски и Александър Атанасов ще му асистират от страничните линии. Срещата е в понеделник от 14:30, а "смърфовете" са домакини само за статистиката, тъй като поради наказание и някакво странно решение във футболната ни централа, двубоят ще се играе на стадиона на Славия.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 32
Днес: 20


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).