КПБП: Цяла България знае каква е ролята на огромното жълто-черно общество за футбола ни

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
08:49 / 21.02.2022
3788
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе с призив към "жълто-черната" общественост. Повод за реакцията на феновете е предстоящото шампионатно гостуване на Берое в Стара Загора.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на КПБП:

Ние сме от Ботев, момчета със силен и непримирим дух, който винаги сме показвали през годините. Дух, с който защитаваме честта си. Това е онази жълто-черна сила, с която всеки един от нас се гордее. Споделяли сме огромна радост и адска мъка. Пътуваме, обичаме и страдаме заедно с Ботев, правим го само, за да не бъде ТОЙ сам.

И няма да бъде, докато съществуваме ние, докато Ботев придава смисъл на всеки ден, всеки уикенд, всеки изминат километър. Единственото нещо, което прави един отбор велик, са неговите фенове, история и традиции. Цяла България знае каква е ролята на огромното жълто-черно общество за футбола в страната ни въобще.

В събота гостуваме в Стара Загора-покажи защо си горд ботевист, покажи какво можем НИЕ и разкажи какво си дал от себе си, какво си направил за и със своите приятели, само и само Ботев да не остава сам! Не оставяй отбора и своите съмишленици в битките, бъди в сектора и участвай активно в двубоя!

Изборът е само един! 

Ще превземем Зарата! 

Само Ботев!


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).