Кристиан Гомис: Любимият ми мач за Локомотив е победата с 6:0 над Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (14)
09:02 / 18.02.2022
3828
Футболистът на Локомотив Пловдив Кристиан Гомис даде любопитно интервю пред клубната телевизия. Централният защитник разкри как е помогнал на 300 човека в Париж и защо е купувал наведнъж по 60 фланелки на черно-белите.

"От две години съм в Пловдив. Животът тук ми харесва. Клубът също, както и феновете. Изиграл съм доста мачове за отбора, но имам един, който мога да определя като любим и това е срещу Ботев Пловдив. Победихме ги с 6:0 в градското дерби“, започна Гомис.

"Родом съм от Сенегал, но още като бях малък се преместихме да живеем в Париж. Когато се прибирам вкъщи, се опитвам да върша добрини. Последният път, когато бях в Париж, аз и моите приятели купихме храна за 300 човека в нужда. Такъв тип неща обичам да правя, защото има много хора, които не могат да си позволят да си купят доста работи“.

"Предният сезон, когато се прибрах в Париж, исках да изненадам моите приятели – тези, с които съм израснал. Към края на сезона купих 60 тениски, отидох да ги раздам на приятели от детството, които са ме подкрепяли и са ми помагали. Всеки път, когато се върна в Париж, използвам възможността да популяризирам и да разказвам за България, както и колко добър е Локомотив Пловдив“, каза още снажният бранител на вицешампионите.

Гледайте в прикаченото видео цялото интервю с Кристиан Гомис!



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).