Балтанов: Никога не съм играл на стадион "Христо Ботев", това е една от големите ми мечти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:05 / 17.02.2022
3537
Завърналият се в Ботев (Пд) Лъчезар Балтанов призна, че е много щастлив от факта, че отново ще играе с жълто-черния екип. Халфът разкри и коя е една от най-големите му мечти във футбола.

Ето какво каза балтанов в предаването "Домът на футбола" по Диема спорт:

Дойдох си вкъщи, така го чувствам. Радвам се и съм много щастлив. Още преди 8 години усетих Ботев със сърцето. После дойде подкрепата и обичта на феновете. А след успехите се чувствах още по-щастлив.

Не ми беше приятно при раздялата преди година, но го приех. Не съм злопаметен обаче и се радвам, че сега се връщам.

Заварих добър колектив и прекрасна организация в клуба. Виждам доста промени в положителен аспект. Има позитивно настроение и в голяма степен това се дължи на треньора.

Направихме добра подготовка при отлични условия. Изиграхме и добри контроли, готови сме за първенството. Има голяма конкуренция в отбора,  Ботев разполага с много добри играчи на моя пост и дори и да не попадам в стартовия състав, съм готов да помагам.

Имаме потенциал за топ 3, както и да играем в Европа. Изживял съм го и ми се иска пак да изпитам тези невероятни емоции. Затова си пожелавам много победи.

Никога не съм играл на стадион "Христо Ботев", а това е една от големите ми мечти. Надявам се да се сбъдне, чакам вече 8 години да изпитам тръпката да играя пред този пълен стадион", заяви халфът на Ботев Пд.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).