Капитанът на Марица: Извинявам се на пловдивската публика

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:44 / 16.02.2022
1658
Ккапитанката на Марица (Пловдив) Ивелина Монова се извини на пловдивската публика след края на снощния мач от Шампионската лига срещу Динамо (Казан), загубен с 0:3 гейма. Най-опитната състезателка на жълто-сините призна, че не е искала и не е очаквала подобен завършек в надпреварата.

"Труден мач. Жалко е, че завършихме по този начин тазгодишното ни представяне в Шампионската лига. Искахме да представим едно по-добро лице и една по-добра игра, но не можахме да се противопоставим. Извинявам се на публиката, която очакваше спектакъл, а ние не успяхме да им го поднесем. Не исках и не очаквах такъв завършек на Шампионска лига. Младите ни състезателки могат само да учат от такива мачове и да играят срещу такива състезателки“, заяви Ивелина Монова.

Ето какво каза след мача и наставникът на Марица Борислав Крачанов:

Има за какво да съжаляваме. Искахме да покажем доста по-добър волейбол. След като анализираме нашата игра, ще си извадим и позитивите от тази среща. Ние знаехме, че те дойдоха да спечелят чиста победа. Това, че влязоха доста агресивно, може би ни свари неподготвени. Искаше ни се да постигнем една идея повече от това, което показахме.

Най-много съжаляваме за двата мача с Безие (Безие). Може би ако двубоят ни с тях във Франция не беше първият ни в Шампионска лига, щяхме да излезем с по-добър резултат, но това остава в миналото. Във всяка една състезателка беше изключително положително да участваме в Шампионска лига. Отделно и за нашия щаб, който е млад, това беше голям опит. Има израстване като колектив и като отговорности.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 13
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).