Ераносян: Камбуров беше един от "синовете" ми в Локомотив, дадох му пътя към футбола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
16:11 / 10.02.2022
6526
Легендата на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян коментира решението на Мартин Камбуров да прекрати футболната си кариера. Както е известно, именно Едо наложи Камбуров като титуляр на "Лаута", а през 2004 година двамата спечелиха с черно-белите шампионската титла на страната и Суперкупата на България.

"Самото постижение говори за себе си. Мисля, че е излишно да превъзнасям качествата му. Той беше един от "синовете“ ми в отбора. Заварих доста млади момчета, сред които беше и той. Моментите, които изпитахме, бяха уникални. Никой не е предполагал, че ще постигнем нещата, които постигнахме".

"За всеки един треньор е радост да се докосне до футболист като Марто. Той правеше невероятни неща на терена. Той има инстинкта на животно в наказателното поле и може от всяка ситуация да създаде опасност. От всеки две възможности вкарваше поне една. Не бях аз човекът, който го откри, но му дадох пътя към футбола", каза Едуард Ераносян в "Ники Кънчев Шоу“ по Дарик радио. Самият Мартин Камбуров призна, че Ераносян го е преквалифицирал от дефанзивен халф в нападател и под негово ръководство е отбелязал 70-80 гола.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).