Боруков с първи думи след трансфера: Свързан съм с Пловдив - това е град, който обичам!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
13:32 / 09.02.2022
8523
Нападателят Преслав Боруков даде първото си интервю като футболист на Локомотив Пловдив, веднага след като подписа договор за 2,5 години с черно-белите.

"Щастлив съм, че подписах с Локомотив. Клубът прояви много сериозен интерес към мен. Имаше интерес и от други отбори, но от Локомотив бяха най-настоятелни и най-коректни във всяко едно отношение. Познавам начина, по който играе отборът. Нямам търпение да започна утре тренировки. Радвам се, че ще работя с такъв професионален екип като щаб и ръководство", започна коментара си нападателят.

"Наясно съм с целите на Локомотив през настоящата кампания – спечелване на Купата или класиране за европейските клубни турнири. Пловдив е град, който обичам. Баща ми е от пловдивския край, така че и аз имам нещо, свързано с града".

"Знам, че Локомотив играе винаги с двама нападатели и смятам, че ще си пасна с моите нови съотборници. Наясно съм къде идвам. Локомотив е един от най-големите клубове в България. Убеден съм, че ще повторим успехите от предишните години, а защо не и да ги задминем", каза Преслав Боруков.

Гледайте в прикаченото видео цялото изявление на нападателя!



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).