Трансферна бомба в Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
08:51 / 09.02.2022
6603
Локомотив Пловдив е близо до осъществяванато на един от най-впечатляващите трансфери тази зима. От "Лаута" се очаква до часове да обявят привличането на нападателя Преслав Боруков.

Ръководството на "смърфовете" е постигнало договорка с агента на футболиста за контракт за две години и половина до лятото на 2024 година. Юношата на Левски, който премина през изключително успешен период в английския Шефилд Уензди, ще се присъедини към новите си съотборници в четвъртък, тъй като те получиха почивен ден днес, след края на лагера в Сандански, твърди "Мач Телеграф". Боруков бе искан от треньора Александър Тунчев още докато бе в Етър.

21-годишният софиянец обаче избра да замине за Унгария. С екипа на Залаегерсег софиянецът изигра 4 мача, в които се отчете с 2 гола и 1 асистенция и общо 147 минути на терена. Преслав обаче реши да прекрати договора си и от 22 октомври е свободен агент. От тогава той тренира индивидуално, а през зимата проведе няколко занимания със Спортист Своге заради добрите си отношения с треньора Борислав Кьосев.

Мениджърите на Боруков до последно водеха разговори с клубове от Западна Европа, но така и не постигнаха споразумение преди края на трансферните прозорци в повечето държави.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).