Марица удари Равда и ги свали от върха на "В" групата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
16:40 / 22.11.2009
4861
Марица победи с 1:0 Равда в дербито на Югоизточната "В" група и измести съперника си от лидерското място в групата. Двата тима имат равен актив от по 44 точки, но в такива случаи се гледат преките двубои. "Жълто-сините" излезнаха пределно мотивирани и създадоха доста положения пред противниковата врата, като се запомниха и няколко фрапантни пропуска пред вратата на гостите. Все пак Станислав Маламов успя да реализира така ценния гол в 65-ата минута.

След този кръг двата тима са на 10 точки пред 3-ия в класирането Стамболово и ще е изключително трудно някой да измести Марица и Равда от първите две места. В по-горна група се класира със сигурност първия, а втория може да играе бараж в зависимост от това кои отбори изпаднат от Източната "Б". До края на есенния дял има още един кръг, като Марица гостува в Стамболов, а Равда приема Тунджа (Ямбол).


Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).