Император Камбуров все по-близо до завръщане на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
08:51 / 07.02.2022
4515
Легендата на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров е все по-близо до завръщане в любимия си клуб, с който да доиграе настоящия сезон в Първа лига. Треньорът Александър Тунчев е провел предварителен разговор с голмайстор №1 в историята на българското първенство.

Това е станало още по време на празника, който Камбуров организира послучай подобряването на рекорда на Петър Жеков в края на 2021 година. Тогава обаче Императора бе категоричен, че ако продължи да играе, ще го направи с екипа на Берое.

След трусовете в старозагорския тим новият треньор Петър Хубчев не е търсил контакт с нападателя и очевидно Александър Тунчев е с предимство. Младият специалист е подкрепян и от легендата Христо Бонев, който също се е активизирал в подпомагане на завръщането на Камбуров.

Зума е провел разговори с Христо Крушарски в опит да убеди бизнесмена да загърби конфликта си с нападателя от раздялата им през лятото на 2017 година, твърди "Мач Телеграф". Бизнесменът е категоричен, че подобно решение е приоритет на треньорския щаб. Очаква се нов разговор между Тунчев и Крушарски, след който ще се стигне до сделка относно завръщането на Мартин Камбуров на "Лаута".


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).