"Цар Симеон 1898” започна подготовка за новия сезон

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:52 / 21.11.2009
507
Колоездачите от представителния тим на пловдивския велоклуб „Цар Симеон 1898" започнаха официално подготовката си за новия сезон. След като бегачите наскоро подновиха тренировките с леки натоварвания след едномесечна ваканция, сега натоварванията се увеличиха.

По-интензивните натоварвания ще започнат обаче през декември, когато на практика ще започне и същинската част от предсезонната подготовка на представителния тим за новия спортно-състезателен сезон.

Както е известно въпреки, че тазгодишният спортно-състезателен сезон вече приключи, главният треньор на клуба Петър Павлов бе настоял възпитаниците му да започнат тренировки по-рано от предвиденото, за да не излизат от спортна форма. 

В момента бегачите на „Цар Симеон 1898" наблягат повече на обема и общо-физическата и силова подготовка.

Тренировките са съобразени с времето. Когато то е лошо, бегачите не излизат да тренират по шосетата, а ще се готвят на специални велотренажори в спортната клубна база, която се намира на гърба на строителен консорциум „Свети Георги" на бул. „Кукленско шосе" № 30.

Ръководството на пловдивския колоездачен клуб Цар Симеон 1898 в момента обсъжда селекцията за следващия спортно-състезателен сезон. Има набелязаните няколко нови попълнения, но все още всичко е на ниво предварителни разговори и обмисляне.

„Засега няма нищо официално и конкретно. Наплив от желаещи да дойдат в нашия клуб естествено има, но ние искаме да вземем само качествени колоездачи, а не попълнения, за които само да се каже, че правим някаква селекция", коментира изпълнителният директор на клуба Йордан Зашев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 32
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).