Пловдив домакин на голям турнир по тенис на маса, всеки може да участва

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
17:28 / 31.01.2022
1490
От месец февруари в 4 наши града (София, Пловдив, Варна и Свищов) стартира национална верига турнири по тенис на маса Spirit of Bulgaria. Събитията ще се провеждат веднъж месечно във всеки от цитираните градове. Ще се раздават много награди, ще се води индивидуална ранглиста за всяка област, а след една година и единадесет регионални събития, най-добрите ще премерят сили във финален турнир.

Събитията обещават много добри емоции за цялата общност по тенис на маса в България. По-конкретно турнирите ще се играят на групова фаза и основна схема, където ще се играе до точно място. Този формат ще даде възможност на всички участници да се насладят на много оспорвани срещи и качествен тенис на маса, уточниха организаторите.

Първото събитие в Пловдив ще се проведе в залата на тенис клуб Кидо (ул. "Пенчо Славейков" №4) на 13 февруари. Турнирът е отворен и няма ограничения, както в това кой може да участва, така и в броя на участниците. Подробности за записване, регламент и награден фонд желаещите могат да получат от официалния сайт на клуб Кидо.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).