Локо ще привлича още бразилци, Даксон скъп за българските отбори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
18:13 / 18.11.2009
5358
Зимната селекция на Локомотив Пд ще бъде насочена към привличане на играчи от бразилската школа „Кампо де Гранде", научи Гонг. Притиснати от финансовата криза, „смърфовете" предпочитат да не дават пари за трансфери. Вместо това те за пореден път ще се доверят на шефа на школата Педриньо и представителят му за България Кузман Маринков да доведат още качествени играчи от латиноамериканската страна.

От Лаута са си поръчали нападател и централен защитник, които освен необходимите качества трябва да притежават и европейски паспорти, за да не заемат място на чужденци при „черно-белите". Вариантите за селекцията са обсъждани вчера на среща между Галя Топалова, Иван Петлешков, Педриньо и Маринков.

След разговора между четиримата стана ясно, че Даксон Да Силва едва ли ще бъде трансфериран в български отбор през зимата. Халфът е спряган за ЦСКА и Черноморец, но шефовете на Локо Пд искат сериозна сума за бразилеца, чийто договор изтича през 2011 г.

Безпаричието може да притисне Топалова да продаде през зимата някои от футболистите с изтичащи в края на сезона договори. Сред тях са капитанът Димитър Илиев, младежкият национал Дани Кики, Кирил Акалски, Милан Милутинович, Стоян Ставрев. Почти сигурно от Лаута си тръгва и Петър Кюмюрджиев, който е обвързан с Локо Пд до края на полусезона.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).