ЦСКА и Черноморец в битка за играчи на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:38 / 18.11.2009
4535
Все по-минимални са шансовете Даксон Да Силва да остане в Локомотив след зимната пауза. Любимецът на публиката, върху чийто плещи доста често пада тежестта на целия отбор, най-вероятно ще бъде трансфериран още тази зима. Най-сериозни мераци да приберат "кариоката" имат ЦСКА и Черноморец. Двата клуба бяха спрягани за следваща спирка от кариерата на Даскон и през лятото, но бразилецът отново закъсня фрапантно много за подготовката на Локо и това провали шансовете му за трансфер където и да е. "Армейците" са си харесали и друг играч на Локо - капитанът Димитър Илиев. Ако Даксон и Илиев напуснат, Локомотив ще бъде обезкървен тотално в офанзивен план за предстоящия тежък пролетен полусезон. Политиката на собственичката Галя Топалова, откакто пое клуба доказва, че тя не е способна, най-вече финансово, да намери адекватни заместници на двамата.

"Армейци" и "акули" се очаква да влязат в битка и за бившият "смърф" Стоян Колев. Вратарят най-вероятно ще напусне Румъния и ще продължи кариерата си в един от двата отбора оспорващи си титлата този сезон.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).