Романтика с Анита! Ето защо Неделев не се прибра с Ботев от Дубай!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:55 / 25.01.2022
6407
Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев не се завърна заедно със съотборниците си от лагера в Дубай. Халфът избра да прекара трите свободни дни, които треньорът Азрудин Валентич отпусна на подопечните си след основната част от подготовката, с приятелката си Анита Терзийска. 

Тя го изчака в Барселона, от където двамата се похвалиха с красиви кадри пред световноизвестната базилика "Саграда Фамилия". Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Тодор Неделев и Анита Терзийска бяха заедно в Барселона и по време на ваканцията на футболиста преди началото на зимната подготовка на 7 януари.

Очаква се Тодор Неделев да се завърне днес в България и от утре да поднови тренировки с жълто-черните, твърди "Мач Телеграф". Любимецът на бултрасите получи доста похвали от своя треньор за старанието, което е влагал по време на тренировките в Дубай.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).