Крачун се върна, но едва ли ще остане в Локо? Игри и закачки на лагера в Сандански

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
08:35 / 25.01.2022
2383
Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) стартира от днес двуразови тренировки от подготвителния си лагер в Сандански. Вицешампионите са в курортното градче от вчера, като след пристигането си проведоха едно занимание на терена в село Микрево.

В момента с отбора са каращите проби Христо Иванов, Самсон Комолафе и Милислав Попович. Кристиан Томов, Видол Сейменски Иван Арамазов, Иван Михайлов, Иван Вълев от втория отбор и юношите Пламен Петров (U17) и Иван Сулев (U17) също ще се готвят наравно с мъжете.

Артур Крачун се завърна вчера от националния отбор на Молдова и се присъедини към “черно-белите". Той обаче едва ли ще остане в Локомотив, след като треньорът Александър Тунчев още в началото на подготовката обяви, че с него ще се преговаря за разтрогване на договора.

Първата тренировка футболистите започнаха с бягане, а после се разделиха на отбори по двама и се впуснаха в състезание, което съдържаше различни забавни упражнения. След дълга битка победители се оказаха Георги Минчев и Петър Витанов.

Ето цялата група на Локомотив Пловдив в Сандански:

Лукас Рейдър, Илко Пиргов, Кристиан Томов (дубъл), Артур Крачун, Милош Петрович, Кристиан Гомис, Мартин Паскалев, Йосип Томашевич, Александър Василев, Видол Сейменски (дубъл), Пламен Петров (юноша), Емил Янчев, Парвиз Умарбаев, Петър Витанов, Лукас Салинас, Венсан Марсел, Иван Сулев (юноша), Иван Арамазов (дубъл), Иван Михайлов (дубъл), Иван Вълев (дубъл), Самсон Комолафе (проби), Милислав Попович (проби), Айвън Ангелов, Христо Иванов (проби), Димитър Илиев, Георги Минчев, Бирсент Карагарен, Ивайло Димитров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).