Министър Нейков награди елита на водомоторния спорт в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:17 / 15.11.2009
1420
Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков награди най-добрите състезатели в републиканския шампионат по водомоторен спорт за 2009 година. Официалното закриване на сезона бе организирано в пловдивския хотел „Марица". На тържествената церемония присъстваха областният управител на града под тепетата Иван Тотев, главният секретар на МФВС - Любомир Василев, президентът на БФ по водомоторен спорт Кирил Гунчев, много общественици, ръководители и спортисти.
Общо 21 индивидуални и 3 отборни купи получиха призьорите в този атрактивен спорт. След като връчи купата на Николай Сурков, убедителен шампион в „кралския клас" (ОС500), министър Нейков поздрави всички, допринесли за развитието на водомоторния спорт в България.

„Ще се радвам всички ние да направим така, че да може повече млади сърца да бъдат запалени от спорта, да съхраним и доразвием качествата и уменията на големите майстори и така да издигаме името и престижа на България на международното спортно поле!" - каза Нейков.
Върховният мениджър и собственик на правата за водната Формула 1 Николо ди Сан-Джермано изпрати специално поздравително писмо до присъстващите на тържеството.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 13
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).