Близнаците Чоно и Розалин Пенчеви ще играят заедно в Либия

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
13:19 / 17.01.2022
2641
Близнаците Розалин и Чоно Пенчеви тръгнаха по стъпките на по-големия си брат Николай и успяха да си намерят нови клубове през настоящия волейболен зимен трансферен прозорец, провери Plovdiv24.bg.

Пловдивчаните предприемат по-различна посока в своите кариери, след като подписаха договори с либийския Ал Ахли (Триполи). Новината потвърди специализираният сайт worldofvolley.com.

Розалин, който играе като посрещач, започна сезона във френския Поатие. Разпределителят Чоно Пенчев игра до края на 2021 година в ПСК Локомотив Пловдив, а преди това бе известно време в иранския Шахрдари Газвин.

Малко по-рано по-големият брат на близнаците - Николай Пенчев, напусна полския Стал (Ниса) и премина във френския Кан, с който ще играе в Шампионската лига. Тримата волейболисти са юноши на пловдивския клуб Виктория Волей.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 9
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).