Бонев пределно откровен: Нищо съществено не сме направили, няма поводи за оптимизъм

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:18 / 14.01.2022
4366
Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев заяви, че тимът се нуждае от няколко добри футболисти, за да бъде конкурентоспособен през пролетта. Черно-белите зимуват осми, само на точка зад шестия Левски.

Засега обаче на "Лаута" привлякоха единствено нападателя Ивайло Димитров - Косъма, който през есента игра за Миньор (Перник) във Втора лига. 

"Засега от това, което чувам и виждам, не сме направили нищо съществено по отношение на селекцията. Няма много поводи за оптимизъм. Дано обаче нещата да се променят, има време да се работи в тази насока. Нуждаем се от няколко силни попълнения, изключително добри футболисти, за да задържим позициите си. Ще е доста по-трудно спрямо предишни години. Тези добри състезатели трябва да ги комбинираме с нашите юноши, които до момента Сашо Тунчев интегрира с успех. Сега обаче няма какво повече да коментираме. Нека има още нови играчи, да започнат контролите и тогава дано има промяна", коментира пред “Тема Спорт" легендата на Локомотив Пловдив и българския футбол. 

В края на миналата година, на партито на Мартин Камбуров по повод рекорда му за голове в елита Зума изрази надежда, че нападателят трябва да се завърне у дома - на “Лаута". 

"Още е рано за евентуално завръщане на Камбуров в Локомотив. И той не е наясно дали ще продължи да играе. Мисля, че един футболист, щом може и има сили да играе, трудно ще се откаже. В момента, в който той почувства, че желанието му е много по-голямо от възможностите, тогава трябва да се откаже. Той ще си реши", допълни още Христо Бонев.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).