Синът на Гонзо вкара гол при дебюта си за Славия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:13 / 13.01.2022
2117
Славия победи Хебър с 3:1 в първата проверка на двата тима от подготовката им преди пролетния полусезон в родния футбол. Жуниор Мапуку, Тони Тасев и Александър Иванов бяха точни за "белите", а за домакините вкара Тодор Чаворски. В Пазарджик двата отбора пропуснаха по една дузпа.

Резултатът бе открит още в първата минута, когато Жуниор Мапуку прати топката в мрежата.В осмата минута съдията отсъди дузпа за Славия, Тони Тасев обаче пропусна. В 28-ата минута гостите реализираха второ попадение. Груба грешка на Томислав Папазов позволи на Тасев да открадне топката и на празна врата да реализира второто попадение за столичани.

Три минути по-късно домакините намалиха резултата. Александър Бастунов центрира, а Тодор Чаворски с акробатично изпълнение вкара за 1:2.

В 59-ата минута домакините също получиха правото да изпълнят дузпа. Октай Хамдиев стреля от бялата точка, но прати топката в гредата.

Малко преди последния съдийски сигнал новото попълнение на Хебър Ивайло Найденов нацели гредата. В ответната атака резервите Наско Кехайов и Александър Иванов комбинираха, като синът на Георги Иванов - Гонзо реализира за крайното 3:1.

Това бе първи мач за Александър Иванов с екипа на Славия. Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че до края на 2021 година нападателят бе част от Локомотив Пловдив, но реши да предприеме ново предизвикателство в кариерата си, след като баща му подаде оставка като спортен директор на черно-белите.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).