Локо стигна само до 1:1 с Пирин в елитната юношеска група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:10 / 07.11.2009
2725
Локомотив завърши наравно 1:1 с Пирин (Благоевград), в мач от 12-тия кръг на Елитната Юношеска Група, игран днес следобед на помощния терен на Лаута.

Гостите в зелен екип могат да съжаляват повече за пропуснатата победа, след като на няколко пъти се озоваваха в изгодни за гол позиции. В последната 80-та минута резервата Яким Стойчев нацели напречната греда на пазената от Августин Петров врата, а в продължението на акцията, същият прати топката в мрежата, след като засече центриране отдясно с глава. Попаденението бе отменено заради засада.

"Смърфовете" поведоха в резултата още във 2-рата минута, след гол на Стефан Чилингиров. Три минути след почивката, благоевградчани изравниха с гол на Илиян Христов.

Този уикенд повечето юношески формции играят мачовете си с нови екипи с марката "Бургелов", закупени от ръководството на клуба. Освен традиционното черно-бяло райе и клубната емблема, в дясната част на фланелките ще стои гербът на Република България. "Юношите ни трябва да обичат както отбора, за който играят, така и държавата, в която живеят." обясни шефът на школата и старши-треньор на Младша "А", родени през 1993-та година Георги Славов.

Източник: lportala.net



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).