Бивши "канарче" и "смърф" съсякоха Ботев в "Битката за Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (112)
16:21 / 07.11.2009
18356
Ботев загуби с 1:3 гостуването си на Берое в Стара загора. Мачът е по-популярен във футболните среди като "Битката за Тракия". 

Двата отбора изиграха изключително успорван и динамиен двубой, с множество попадения и пред двете врати, но силите на "канарчетата" през второто полувреме не стигнаха.

До 5-та минута двата отбора си размениха по 2 опасности пред двамата вратари, за да дойде 8-та минута, когато Дзанолети напредна в половината на домакините, вратаря на Берое излезе да пресича очакваното центриране, но Дзанолети успя да го изненада с директен удар от малък ъгъл, отбелязвайки за 0:1.

Радостта на възпитаниците на Енрико Пичоне трая съвсем кратко. Домакините успяха да изравнят след само 5 минути. Георги Андонов отбеляза, възползвайки се от много добре организирана бърза атака. При този резултат двата отбора се оттеглиха на почивка.

През второто полувреме домакините дръпнаха в резултата, след попадение на преотстъпения от Локо на Берое Искрен Писаров. Бързоногият техничар се възползва от недоразумение в защитата на "жълто-черните", открадна топката и отбеляза за 2:1.

Възпитаникът на "жълто-черната" школа Георги Андонов уби интригата, отбелязвайки второто си попадение от дузпа. Нарушението бе свирено за нарушение срещу Писаров.

В края на двубоя Ерик Кабу имаше добра възможност да отбележи, но пропусна.




Виж коментарите (112)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).