Христолов пак стана за смях, този път пред останалите футболни босове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (28)
14:05 / 06.11.2009
8980
Тотално изложилият се вече собственик на Ботев Димитър Христолов за пореден път стана за смях и то пред останалите собственици на футболни клубове и Комисията за борба с корупцията във футбола.

Председателят на въпросната комисия Яне Янев попита Христолов как така Ботев е единствения клуб, който не разполага с телефони, факс и e-mail и практически няма никаква връзка с клуба.

Христолов в прав текст каза, че е докаран до просешка тояга и тотален фалит. "За да спася футбола си затворих фирмата с 500 работни места, но сега нито фирма, нито отбор", проплака бизнесменът.

Припомняме, че Христолов разчиташе на свежи постъпления от билети от пловдивското дерби, но НАП обсади касата и иззе парите, за да може да покрие част от дълговете натрупани от Христолов.

Дезорганизацията в христоловия Ботев достига нови висини всеки изминал ден. Днес репортер на Plovdiv24.bg бе на стадиона и се опита да разбере кога, с какво и как ще се пътува за мача с Берое, но никой нищо все още не знаеше. Липсата на пресаташе, езиковата бариера и нежеланието на тези, които могат да дадат информация да говорят, допринася за все по-големия хаос около клуба и дава поле за действие на зложелателни "журналисти" да пускат слухове за клуба.



Виж коментарите (28)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).