Академик Пловдив приема израелци в четвърти мач за последните 10 дни

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:29 / 14.12.2021
1333
Академик Пловдив ще изиграе четвърти мач в рамките на 10 дни. Пловдивчани са домакини на израелския Ирони Нахария в среща от Балканската лига. Двубоят е на 15 декември от 19:00 часа в зала “Сила". 

Билетите за срещата ще се продават на касата на входа на залата. Публиката трябва да има зелен сертификат.

Академик отново ще зарадва своите фенове, които присъстват на мача. На полувремето ще бъде изтеглена томбола за потник от миналия сезон на тима. Може да участвате в томбола до 15 декември 17:59 часа, като отговорите на въпроса – Кое е най-доброто класиране в историята на мъжкия отбор на Академик и през коя година беше постигнато?

На полувремето Академик отново ще предизвика своите фенове да покажат баскетболните си умения, уточниха още от ръководството на клуба. Победителят в играта за стрелба ще получи баскетболни наколенки с протектори.

В миналия кръг в Балканската лига Академик се справи с черногорския Ибър, а Ирони Нахария победи във вторник Берое като гост. В последния кръг в НБЛ момчетата на Йордан Янков се справиха с Ямбол като гост в неделя.

Съдии на двубоя ще са гърците Никос Циопанос, Янис Бакалис и Плоутарос Елефтериадис.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).