Страхотна новина за най-малките баскетболисти на Пловдив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:29 / 13.12.2021
1508
Баскетболен клуб Академик Пловдив и The Little Team - Баскетболна академия за деца от 3 до 10 години, стартират кампания, която ще позволи на най-малките баскетболисти на Пловдив да тренират рамо до рамо с баскетболистите от мъжкия представителен отбор.

Ето какво още информираха по темата от БК Академик: 

Всяка седмица един играч от професионалния отбор ще се включва в заниманията на малките баскетболисти, за да предаде част от своите знания, умения и пример, как е успял да се превърне в професионалист!

А каква по-добра мотивация от това за децата, които тази събота приветстваха първия “голям" баскетболист - Николай Титков!

Жадни за нови знания и въодушевени да покажат своите умения, малките баскетболисти споделиха един прекрасен момент с Ники!

Ние от мъжкия отбор на БК Академик Пловдив помним нашите първи стъпки в залата и знаем колко важна роля можем да изиграем в запалването на тези малчугани към любимата ни игра.

Благодарим на The Little Team за предоставената възможност и им пожелаваме тяхната академия да произведе много баскетболни национални състезатели и разбира се добри, честни и трудолюбиви хора!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 8
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).