Първо в Plovdiv24.bg: Извънредно акционерно събрание днес в Локо, ето кои са новите шефове

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
09:29 / 10.12.2021
6322
ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД ще има от днес нов Съвет на директорите. Това ще стане на извънредно заседание на Общо събрание на акционерите на дружеството, научи ексклузивно Plovdiv24.bg. Сбирката е насрочена за днес (10 декември) от 13,00 часа в заседателната зала на стадион "Локомотив".

Дневният ред включва две основни точки:

- Изменение на чл. 27, ал.1 от Устава на Дружеството, а именно - Съветът на директорите се състои от трима души.

- Освобождаване на старите членове на Съвета на директорите и приемане нови такива.

Това означава, че днес официално от сегашния от 5-членен Съвет на директорите ще бъдат освободени Ангел Славов (бивш треньор на женския ФК Локомотив), Радко Врагов, Георги Узунов (мениджър на волейболния ПСК Локомотив), Георги Иванов - Гонзо (бивш спортен директор) и Христо Василев Крушарски (племенник на сегашния собственик на клуба Христо Крушарски), провери още Plovdiv24.bg.

Новият Съвет на директорите ще се състои от трима души - Румен Василев Руйчев, Лъчезар Димитров Вълканов и Жулвен Ридванов Шабанов. Мандатът им е две години.

Днешното извънредно Общо събрание на акционерите всъщност ще узакони казаното от собственика Христо Крушарски, че в клуба той вече ще работи с нов финансов партньор.

Както и преди се знаеше, зад "новия" финансов благодетел в Локомотив стои компанията за потребителско кредитиране "money +", чийто лого отдавна стои на екипите на представителния тим, а рекламните пана са навсякъде около терена на стадиона в квартал "Лаута".


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).