Голям турнир по кикбокс в стил К1 в Пловдив, фенове на Ботев призоваха за подкрепа

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
13:37 / 08.12.2021
2982
От 10 до 12 декември в зала "Сила" в Пловдив ще се проведе Държавното първенство по кикбокс за Купата Бултрас в стил К1, както и турнир по кикбокс за деца стил лоук кик. Новината съобщиха от Клуба на привържениците на Ботев Пловдив.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса информацията на КПБП за състезанието: 

Уважаеми ботевисти,

от 10 до 12 декември Пловдив в зала "Сила" ще се проведе Държавното първенство по кикбокс за Купата Бултрас в стил К1, както и турнир по кикбокс за деца стил лоук кик. Участието си са потвърдили повече от 200 състезатели от над 30 клуба, включително и 26 състезатели от Bultras Fight Club, който е основен организиратор на първенството.

Всъщност от създаването си преди година и половина, Bultras Fight Club се превърна в един от най-успешните бойни клубове в България и неизменен участник в топ 3 на най-добрите тимове във всички състезания. За този период бойците на Bultras Fight Club са спечелили десетки отличия, като очакваме отново да ни зарадват с голям брой медали.

Но те имат нужда от нашата мощна подкрепа, затова призоваваме всички, които имат възможност, да посетят първенството.

Входът е свободен, а влизането ще става само срещу предоставяне на зелен сертификат или на отрицателен антигенен тест, като на място ще бъде осигурена и лаборатория за бързи антигенни тестове. А специално за всички бултраси е отделен целият втори етаж на залата, така че заповядайте!

Първенството стартира в петък с официалния кантар преди сблъсъците и първите срещи от турнира.

В събота сутринта ще бъде и официалното откриване на надпреварата, като през деня ще се изиграят и голяма част от двубоите, а в неделя ще бъдат финалите и официалното закриване на Държавното първенство.

За призьорите ще има медали, за отборния победител в детския турнир в стил лоук кик също е предвидена купа, както и за най-техничния състезател, който ще получи Купата Бултрас!

Първите три отбора в стил К1 при мъжете също ще получат купи.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).