Подариха на кмета жълт екип, но не на любимия му Ботев! Поканиха го на мач

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:11 / 07.12.2021
1505
Волейболният клуб Марица подари екип на тима на кмета Здравко Димитров преди втория мач на отбора в груповата фаза на Шампионската лига по волейбол за жени. Ден преди двубоя срещу турския Фенербахче Опет (Истанбул) мениджърът на жълто-сините Борис Халачев и волейболистките Силвана Чаушева и Добрина Христоскова се срещнаха с кмета.

"С този скромен жест искаме да благодарим на Община Пловдив и лично на Здравко Димитров за подкрепата през годините. Надяваме се успешното ни сътрудничество да продължи и в бъдеще. Официално отправяме покана към кмета да присъства на трибуните за срещата със силния тим на "Фенербахче“ и да ни подкрепи“, заяви мениджърът на "Марица“ Борис Халачев.

Здравко Димитров пожела успех на отбора и каза, че общината ще продължи активно да подпомага дейността на всички спортни клубове в града.

Предстоящата среща с турския отбор е изключително важна, тъй като в първия си мач пловдивските волейболистки загубиха с 0:3 гейма (21:25, 20:25, 16:25) при гостуването си на френския "Безие“.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).