Митко Джоров е новият методист на Спартак (Пловдив)

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
15:45 / 06.12.2021
4391
Четвъртодивизионният Спартак (Пловдив) има от днес нов методист. Това е известният пловдивски треньор на подрастващи Митко Джоров. Той бе представен лично от собственика на клуба Динко Миленчев.

Джоров ще се занимава с планиране и контрол на тренировъчния процес, видеообработка и анализ на официалните мачове. Той е завършил треньорския факултет в НСА, притежава лиценз УЕФА "Про" и диплома за кондиционен треньор.

Треньорската му кариера започва в школата на Ботев, следват 12 години работа в Спартак, бил е треньор на Евроколеж и Видима Раковски.

По покана на Велко Йотов разботи по програма за обмяна на опит в UFA.GA Юнайтед футбол академи, Атланта, Джорджия.

След това Митко Джоров бе известно време директор на детско-юношеските школи на Берое и Локомотив Пловдив. Работи като методист в школите на ЦСКА-София, ЦСКА 1948 и германския JFV Edewecht. Изнасял е лекции като външен лектор в БТШФ - Обучение по футбол на курсисти от Лиценз “C".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).