Илко Пиргов посочи още един голям гаф на рефера Давидов

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
12:16 / 02.12.2021
3609
Вратарят на Локомотив (Пловдив) Илко Пиргов посочи още един голям гаф на съдията Георги Давидов, който свири вчерашния двубой срещу Черно море, завършил 1:1 на "Лаута". Основните претенции на черно-белите бяха за арогантното поведение на рефера при спестения втори жълт картон на Виктор Попов, като в ситуацията дори не бе отсъдено нарушение срещу Умарбаев.

"Преди два месеца имахме проблем със същия съдия, когато беше на ВАР, а сега пак го изпращат на толкова важен мач, не знам.... Нека някой да излезе от съдийската комисия и да каже какъв е критерият за избиране на съдиите и защо в последната минута става ситуация, в която топката е първо в Черно море, ние печелим топката и тя е в наше владение и се свири някаква съдийска топка. А ние имаме реална голова ситуация в наказателното поле. Първо топката е наша, а след това се свири съдийска топка на другия отбор. Не знам по какъв начин се взима това решение. Нека съдийските наблюдатели и съдийската комисия да излязат с изявление и да кажат какъв е критерият и защо се отсъжда така", заяви Илко Пиргов.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).