Псевдожурналисти решиха да трупат слава на гърба на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
19:49 / 25.10.2009
8006
Безизвестна пловдивска медия реши да трупа слава и популярност на гърба на един от пловдивските отбори, а именно Локомотив. Във въпросният електронен сайт, който разбира се няма да споменем, за да не му направим рекламата, която целят с публикацията си, излезе изфабрикувана декларация. Тя освен, че нямаше нищо общо с действителността, бе на път да скара ръководството на Локо с БФС. Въпросната декларация-партенка бе изкарана именно от името на Локо и бе срещу футболната централа.

"Тази декларация е менте и няма нищо общо с позицията на футболен клуб Локомотив. Самият факт, че не е публикувана на офицалния ни сайт, говори сам по себе си. Лично аз се запознах с текста й и не позволих разпространяването й. Вероятно тази позиция е сътворена в главата на някои от многото мишкуващи фигури на Лаута. Според мен това действие обслужва нечии интереси и цели популяризиране на една частна медия, чийто собственик е ботевист. И всичко това се случва седмица преди пловдивското дерби. Признавам, че сме възмутени от отсъжданията на рефера Ивайло Стоянов на вчерашния ни шампионатен мач срещу Сливен, но предприехме необходимите мерки и пуснахме жалба против свирката му. Това обаче няма нищо общо с отношенията между нашия клуб и ръководството на БФС, които са повече от добри", коментира Иван Петлешков.

Макар да се смята, че собственикът на въпросния сайт е ботевист, привържаниците на "жълто-черния" клуб също са настръхнали срещу въпросната медия, тъй като не веднъж е хващана в лъжи и по адрес на клуба край Бирената.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).